WasaTrade

Tuotamme paikallisesti valtakunnantasoiset palvelut. Asiantunteva henkilöstömme vuokraa ja myy, asentaa ja huoltaa, jopa suunnittelee ja toteuttaa koneita, laitteita ja kalustoa.

WasaTraden toiminta on jaettu kahteen yksikköön.

WasaTrade Rent

WasaTrade Rent on Suomen johtavia rakennuskonevuokraajia. Yrityksemme vuokraa ja myy koneita, laitteita ja kalustoa rakennuttajille, rakennusyhtiöille ja muille yrityksille. Meiltä saat monipuoliselle konevalikoimalle myös nopean ja varman huollon. Tämä yhdessä alan parhaitten merkkien kanssa luo asiakkaillemme helpon ja varman tavan ylläpitää toimivaa rakennuskonekantaa.

Vuokraamme omia ja välitämme vuokralle valtakunnan suurimman nostinvuokraamon Pekkaniskan henkilönostimia. Olemme Pohjanmaan monipuolisin ja suurin nostinvuokraaja sekä -myyjä, joten hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä. Kaikki toimintamme on asiakaslähtöistä ja joustavaa, mikä palvelee tilaajaa hänen muuttuvissakin tarpeissaan.

WasaTrade Service

WasaTrade Service tarjoaa tuotannon tukipalveluja sekä rakennusalalle että eri alojen teollisuusyrityksille. Rakennamme asiakkaidemme työmaille tilaajan tarpeitten mukaiset tuotantopaikat kokonaisvaltaisesti infrastruktuureineen, olipa kyse taajamasta tai kunnallistekniikan ulkopuolella olevasta kohteesta. Toimitamme paikalle kulloisiinkin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden aina nostureista kahvinkeittimiin asti. Teollisuudelle tarjoamme korjaus-, huolto- ja asennuspalvelut sekä koneiden siirrot. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme laitteita asiakkaan tilauksesta.

Sinä tilaat – me toteutamme!

Osa WasaGroup-konsernia

WasaTrade on osa WasaGroup-konsernia, jonka muita tytäryhtiöitä ovat rakennusliike WasaCon, suunnittelutoimisto WasaPlan sekä kiinteistösijoitusrahasto WasaGroup Funds.