Konevuokrauksen kaksi kovaa yhteen Pohjanmaalla

Konevuokrausyritys Ramirent on ostanut WasaTraden. Tämä vahvistaa Ramirentin toimintaa Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Ramirent Finland Oy on ostanut vaasalaisen WasaTrade Oy:n nykyisiltä omistajilta. WasaTrade on yleiskonevuokraamo, jolla on valikoimassaan erityisesti pienkalustoa, lämmitys- ja sähköistyskalustoa sekä hissejä.

WasaTradella on vuokraamot Vaasassa, Närpiössä ja Helsingissä. Yrityksen koko henkilöstö siirtyy Ramirentille, jonka tytäryhtiönä WasaTrade jatkaa toimintaansa.

”Pohjanmaalla on kova pöhinä päällä: alueelle rakennetaan valtavasti tuulivoimaa, lisäksi Vaasaan ja Kokkolaan suunnitellaan kaivos- ja akkukemikaaliyhtiöiden investointeja. WasaTrade on erittäin vahva toimija rakentamisessa sekä tuulivoimahankkeissa, joten yrityksen osto vahvistaa liiketoimintaamme Pohjanmaalla ja erityisesti Vaasan talousalueella. Lisäksi WasaTraden hissiliiketoiminta tulee lisäämään merkittävästi kapasiteettiamme pääkaupunkiseudulla”, Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja Mikael Kämpe iloitsee.

WasaTraden toimitusjohtaja Jukka Korpitie puolestaan kommentoi: ”Ramirentin laaja konevalikoima ja valtakunnallinen toimipisteverkosto antavat meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä paremmin heidän hankkeissaan ympäri Suomen. Lisäksi kauppa mahdollistaa palveluiden tuottamisen entistä suurempiin hankkeisiin. Tämä tulee olemaan isossa roolissa Pohjanmaan maakunnissa, kun suunnitellut tuulivoima-, kaivos- ja akkukemikaaliyhtiöiden hankkeet etenevät toteutusvaiheeseen.” Kaupan myötä Korpitie siirtyy Ramirentin palvelukseen.

Lisätietoja
Ramirent Finland Oy, toimitusjohtaja Mikael Kämpe, puh. 040 192 3535, mikael.kampe@ramirent.fi