Satateräs Oy ja WT-Service Oy yhteistyöhön Pohjanmaalla

Satateräs Oy kehittää palveluitaan Pohjanmaalla. WT-Service Oy aloittaa Satateräksen huolto-/tuotepartnerina Vaasan alueella. Yhteistyö pitää sisällään Satateräksen tuotteet, asennukset, huollot ja tarkastukset.

Satateräs

Satateräs Oy kehittää palveluitaan Pohjanmaalla. WT-Service Oy aloittaa Satateräksen huolto-/tuotepartnerina Vaasan alueella. Yhteistyö pitää sisällään Satateräksen tuotteet, asennukset, huollot ja tarkastukset.
Satateräs Oy on Siikaisissa sijaitseva nosto-ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen tuotteita ovat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi-ja ketjunostimet. Yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut nostoapuvälineet ovat yrityksen osaamista painavimmillaan.

WT-Service Oy on monipuolinen teollisuuden asiantuntija Vaasassa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja tehdasalueille tuotannon ja toimintojen ylläpitoon. WT-Service huoltaa ja tarkastaa teollisuuden tuotantopaikkoja, valmistaa ja asentaa tuotantolaitteita sekä valmistaa ja myy henkilöstönostimia ja työtasoja. WT-Service Oy on osaWasaGroup-konsernia.