WasaTrade toimittaa rakennushissin Kittilän kultakaivoksen työmaalle

WasaTrade vuokraa, toimittaa ja asentaa yli 100 metriä korkean rakennushissin Kittilän kultakaivoksen rakennustyömaalle.

Kittilän kultakaivoksella rakennetaan noin 100 metriä korkeaa teräsbetonista malminnostotornia. Nostotorni rakennetaan liukuvalutekniikalla, joka tarkoittaa betonin keskeytymätöntä valamista. Nostotornin rakennusurakasta vastaa YIT.

Rakennuskonevuokraamo WasaTrade Oy toimittaa malminnostornin rakennustyömaalle rakennushissin, joka tulee lopulta olemaan yli 100 metriä korkea. Rakennushissin teknisestä toteutuksesta ja vuokrauksesta vastaa WasaTrade Oy ja asennuksesta WT-Service Oy.

Kittilän kultakaivosta operoi Agnico Eagle Finland.

WasaTrade palvelee myös valtakunnallisesti

Rakennuskonevuokraamo WasaTrade vahvisti asemaansa valtakunnallisena rakennustyömaiden henkilöiden ja tavaroiden nostoihin tarkoitetun kaluston vuokraajana, kun se vuonna 2015 osti Nosturiasennus Virtasen mastolavat, henkilö- ja tavarahissit sekä niiden vuokraustoiminnan.

WasaTrade on Suomen suurimpia yleisrakennuskonevuokraamoita, jolla on toimipisteet Helsingissä, Vaasassa ja Närpiössä. Tietyillä tuoteryhmillä sekä tietyissä projekteissa WasaTrade palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti koko Suomessa.

Kuva: kuvituskuva/WasaTrade Oy