Nimityksiä WasaTrade-konsernissa

WasaTrade-konsernin liiketoimintojen kehitykseen ja hyvässä vauhdissa olevaan kasvuun panostetaan entistä vahvemmin ja uusin askelin.

WasaTrade-konsernin liiketoimintojen kehitykseen ja hyvässä vauhdissa olevaan kasvuun panostetaan entistä vahvemmin ja uusin askelin.

Liiketoimintajohtaja Jukka Korpitie on nimitetty 1.9.2019 alkaen WasaTrade-konsernin toimitusjohtajaksi. Jukka on toiminut WasaTrade Oy:n palveluksessa vuodesta 2006 alkaen ja liiketoimintajohtajana vuodesta 2017 alkaen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen kehitysaskeleeseen, ja WasaTrade-konserni saa Jukasta motivoituneen ja osaavan toimitusjohtajan, joka on kasvanut uuteen rooliinsa vuosien myötä”, WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Johan Malm kommentoi.

”Olen saanut olla WasaTraden kehityksessä mukana monissa eri tehtävissä yli 10 vuoden ajan. WasaTradella ja WasaTraden tytäryhtiöllä WT-Servicellä on molemmilla suuri kasvun ja kehityksen vuosi meneillään, ja on hienoa päästä ohjaamaan tätä kehitystä uudesta, entistä haastavammasta roolista”, Korpitie iloitsee.

Jukka Korpitien lisäksi WasaTrade-konsernissa on muitakin nimityksiä.

WasaTrade Oy:ssä vuokraamoesimiehenä aloittaa 2.9.2019 Jani Pulli, jolla on vuosien kokemus kaupan alalta ja tuoreimpana rakennuskonevuokraamon toimipistevastaavan tehtävistä.

Lisäksi WT-Service Oy:ssä on aloittanut 19.8.2019 liiketoimintapäällikkönä Tatu Nurmi, jolla puolestaan on laaja-alainen kokemus teollisuuden huolloista, tarkastuksista ja asennuksista. Tatun vastuulla tulee olemaan mm. teollisuusnostureihin liittyvä liiketoiminta, ja hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä yksikönjohtaja Jari Loukasmäen kanssa.