WasaTrade Rent avaa toimipisteen pääkaupunkiseudulle

Rakennuskonevuokraamo WasaTrade Rent laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle avaamalla uuden toimipisteen Helsinkiin.

WasaTrade Rent vuokraa ja myy koneita, laitteita ja kalustoa rakennuttajille, rakennusyhtiöille, taloyhtiöille sekä muille yrityksille ja yksityishenkilöille. Rakennustyömaiden perustamisen ja varustamisen lisäksi WasaTrade Rent vuokraa koneita ja henkilönostimia teollisuudelle.

Laajan ja monipuolisen konevalikoiman lisäksi yhtiö panostaa nopeaan ja varmaan huoltoon sekä palveluun, joiden avulla tarjotaan asiakkaille sujuvan työmaan tai tuotantopaikan. WasaTrade Rentillä on kattava konevalikoima pientyökaluista henkilönostimiin, kalustettuihin työmaaparakkeihin ja henkilönostimiin ja torninostureihin.

Konevuokrauksen lisäksi WasaTrade Rent myy tarvikkeita ja koneita sekä tarjoaa asennus-, huolto- ja katsastuspalveluita. WasaTrade hoitaa myös rakennustyömaiden perustamisia.

Pääkaupunkiseudun uusi toimipiste palvelee Helsingin Pitäjänmäen teollisuusalueella osoitteessa Takkatie 14, Helsinki.