WasaTrade Rent laajentaa tuotevalikoimaansa

Valikoima täydentyy Jensen Protectin kestopeitteillä ja Ebeco-lämmitysmatoilla.

Kestopeitteet

Kestävät ja laadukkaat Jensen Protectin kestopeitteet työmaan kaikenlaiseen suojaukseen ja peittelyyn. Peitteen koko on 35 m2 (5 m x 7 m). Peitteessä on tukevat remmikiinnitykset ja taitteet on hitsattu. Peite on palonkestävä ja sen molemmat puolet on lakattu hylkimään likaa.

Roudansulatusmatot

Ebeco-lämmitysmaton ansiosta sulattamis- ja lämmitystyöt sujuvat nopeasti ja helposti eri käyttöalueilla. Ebeco-lämmitysmatot on kehitetty selviytymään vaatimuksista ja rankoista paikoista. Ne sulattavat normaalisti jopa 30 cm vuorokaudessa ja hiekkamaalla jopa 60 cm vuorokaudessa maton lämpöä heijastavan materiaalin ansiosta. Maadoitetun pistokkeen ansiosta matot on vaivaton kytkeä sekä helppo ja joustava liikutella.

Maton koko on 1 m x 3 m. Lämmitysteho n. 300 W/m2.